Rekrytointi

Ota yhteyttä!

Mikäli olet kiinnostunut työskentelystä Oriveden apteekissa, ota reippaasti yhteyttä proviisoreihin p. 03-3576800 tai lähetä avoin hakemus palaute@orivedenapteekki.fi

 

Tule meille töihin!

Apteekki työllistää farmasian ammattilaisten ohella myös muita ammattiryhmiä. Lääkeneuvonnasta vastaavat farmaseuttisen koulutuksen saaneet ammattihenkilöt eli farmaseutit ja proviisorit.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään henkilökuntamme osaamista ja toimintaamme siten, että asiakkaidemme käytössä olisi viimeisin lääkehoidon osaaminen eri osa-alueilla.

Oriveden apteekki on opetusapteekki, jossa farmasian opiskelijoiden on mahdollista suorittaa tutkintoon kuuluva harjoittelujakso. Opiskelijat tuovat mukanaan tuoreita tuulahduksia ja vinkkejä yliopistomaailmasta apteekissa työskentelevien ammattilaisten käyttöön.

Haluatko meille töihin tai harjoitteluun? Ole yhteydessä proviisoreihin!

  • FARMASEUTTI (Jatkuva haku sähköpostitse)

Farmaseuttitutkinto on kolmivuotinen alempi korkeakoulututkinto (kandidaatti), jonka voi suorittaa Helsingin tai Kuopion yliopistoissa ja Åbo Akademissa. Työn pääpaino on asiakaspalvelussa ja lääkeneuvonnassa.

Farmaseuttiemme vankan perusosaamisen lisäksi Oriveden apteekissa on jaettu lisävastuualueita kunkin erityisosaamisen, lisäkouluttautumisen ja henkilökohtaisen mielenkiinnon mukaan. Näitä ovat muun muassa diabetes-, eläin- ja sydänvastaavan tehtävät sekä lääkevalmistus. Oriveden apteekissa työskentelee myös Lääkehoidon arvoiointipalveluihin lisäkoulutuksella pätevöityneitä farmaseutteja.

  • PROVIISORI

Proviisori on farmasian alan maisteritutkinto, jonka suorittaminen vaatii keskimäärin 5-6 vuotta yliopisto-opintoja. Proviisorin tutkinto on edellytys oman apteekin omistamiselle. Proviisorin vastuualueina apteekin asiakaspalvelutyön ohella ovat tyypillisesti esimiestehtävät, markkinointi- ja sidosryhmäyhteistyö sekä laatujärjestelmien ylläpitotehtävät.

  • TEKNINEN APULAINEN

Avustavissa tehtävissä teknisen apulaisen nimikkeellä toimiva henkilökunta huolehtii muun muassa asiakaspalvelusta kassalla, apteekin laskutustoiminnoista, tavaraliikenteestä ja esillepanoista sekä ohjaa asiakkaita lääkkettömien tuotteiden valinnassa. Lääkealan ammattitutkinnon suorittanut henkilö on lääketeknikko tai farmanomi, mutta tekninen apulainen voi olla valmistunut myös esimerkiksi merkonomiksi tai kosmetologiksi.