Yhteystiedot

Oriveden Apteekki

Keskustie 36
35300 Orivesi
puh. 03 357 6800
palaute@orivedenapteekki.fi

Oriveden apteekki palvelee sinua Oriveden keskustassa

Palvelemme sinua ystävällisesti ja asiantuntevasti kaikissa lääkkeisiin ja apteekkituotteisiin liittyvissä asioissa. Meiltä saat reseptilääkkeet odottaessasi ja mistä tahansa Suomea määrätty eResepti on toimitettavissa kauttamme. Neuvomme lääkkeiden käyttössä sekä opastamme lääkevaihtoon liittyvissä asioissa. Käytössämme on kattavat lääketietojärjestelmät sekä uusimmat ohjelmistot muun muassa yhteisvaikutuksien seurantaan.

Laajasta itsehoitolääkkeiden ja kauneudenhoitotuotteiden valikoimasta löydät tutut apteekkimerkit sekä mielenkiintoiset uutuudet. Mikäli valikoimastamme mielestäsi jotakin puuttuu, kysy rohkeasti ja selvitämme onko tuotetta saatavilla tavarantoimittajiltamme.

Haluamme palvella Sinua täydellä sydämellä!


Korkeakosken sivuapteekki

Koskitie 50
35500 Korkeakoski
puh. 03 335 8230
korkeakosken.sivuapteekki@apteekit.net

Korkeakosken sivuapteekki – osa Oriveden apteekkia


Korkeakosken apteekki liitettiin Oriveden apteekin sivuapteekiksi syksyllä 2012. Pääapteekille on matkaa noin 16 kilometriä. Korkeakosken sivuapteekki sijaitsee Juupajoen kunnassa Korkeakosken keskustassa. Koskiportin kiinteistössä apteekin lisäksi sijaitsee kunnantalo, terveyskeskus sekä pankki.

Apteekistamme on saatavilla reseptilääkkeiden lisäksi  itsehoitolääkkeitä, kosmetiikkaa sekä muita apteekkituotteita. Neuvomme lääkkeiden käyttöä ja seuraamme yhteisvaikutuksia sekä opastamme lääkevaihtoon liittyvissä asioissa. Käytössämme on kattavat lääketietojärjestelmät sekä uusimmat ohjelmistot muun muassa yhteisvaikutuksien seurantaan.

Tarjoamme myös lääkkeiden annosjakelupalvelua.

Tervetuloa asioimaan!


Eräjärven palvelupiste

Eräjärventie 1591
35220 Orivesi
puh. 040 350 1253

 

Apteekin palvelupiste


Apteekin palvelupiste sijaitsee Eräjärvellä Eräjärven kehittämisyhdistyksen (EKY) toimipisteen tiloissa. Palvelupisteestä on saatavilla ensiapuluonteisia itsehoitolääkkeitä sekä ei-lääkkeellisiä apteekkituotteita kuten vitamiineja ja perusvoiteita.

Reseptilääkkeitä toimitetaan pääapteekilta palvelupisteeseen kerran viikossa. Normaalisti lääketilausten toimituspäivä on perjantai. Jotta lääkkeet ehtivät saman viikon toimitukseen, tulee reseptilääketilauslomake sekä Kela-kortti olla EKY:n toimipisteellä keskiviikkoon mennessä.

Palvelupisteessä on matkapuhelin, jolla voi soittaa apteekkiin kysyäkseen apua lääkevalmisteisiin ja apteekkituotteisiin liittyen. Soittaminen on asiakkaille maksutonta.

Palvelupiste on avoinna:

ma 9-15, ti-pe 9-17


Lähetä palautetta